EREDIVISIE: Roda JC 0-4 Ajax

Ajax wint met 0-4 bij Roda JC

Ajax heeft na de 2-4 voor de beker zaterdagavond opnieuw van Roda JC gewonnen. In Kerkrade werd het 0-4 en hield Ajax dus voor het eerst dit seizoen de nul.

Ajax begon dit keer heel fel aan de wedstrijd. Dat leidde al na een paar minuten tot de 1-0. Eriksen kreeg na een één-twee met Janssen een ideale mogelijkheid om de 1-0 binnen te schuiven. Dat deed hij zonder te twijfelen. Naarmate de eerste helft werd het onrustiger en kon Roda JC met name via een aantal corners druk zetten.

Vlak na rust kwam Ajax op 0-2. Theo Janssen liep door de verdedigingslinie heen, de buitenspelval van Roda werkte daarbij niet goed. Na zijn assist maakte Janssen vervolgens dus de tweede goal. Ajax kon de wedstrijd daarna makkelijk uitspelen. Lukoki mocht de 3-0 maken en vierde dat op zijn eigen spectaculaire wijze. Aan het slot van de wedstrijd maakte invaller Ebecilio er nog 0-4 van.

Bron: ajax.netwerk.to

Advertenties

Geplaatst op oktober 30, 2011, in Wedstrijden en getagd als , , , , , , , , . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: